Është shumë e thjeshtë, dora ju a tregon vetë sa duhet të hani (FOTO LAJM)

Numërimi i rreptë i kalorive është rraskapitës dhe interneti është i mbushur me dieta nga më të ndryshmet, por jo të gjitha janë efektive.

Plus, është harxhim energjie dhe kohe për të mbledhur informacionet rreth atyre që duhet të hani dhe më pas t’i zbatoni ato. Rezulton se ndihmuesi më i mirë, në këtë rast, është trupi ose duart tuaja, në veçanti.

Ato mund t’ju ndihmojnë të matni sasinë e ushqimit që ju nevojitet. Kjo metodë do të jetë e mjaftueshme për t’ju ndihmuar të mbani një dietë të shëndetshme dhe të mos shtoni peshë.


Shtuar 9.03.2020 11:53