Rezulton pozitiv ndaj Covid-1 kryenegociatori i BE-së për Brexit-in

Kryenegociatori i BE-së për Brexit, Michel Barnier, rezultoi pozitiv me koronavirus.

Vetë francezi lajmëroi se ishte infektuar por gjendja e tij shëndetësore ishte e mirë dhe ai ndihej me humor të mirë, e po ashtu po ndiqe këshillat e duhura nga mjekët.

“Për të gjithë ata që preken tashmë, dhe për të gjithë ata që janë aktualisht në izolim, ne do ta kapërcejmë këtë së bashku”.

Barnier, një ish-ministër i Punëve të Jashtme në Francë, ka qenë negociatori kryesor i Komisionit Evropian me Mbretërinë e Bashkuar gjatë procesit të Brexit.


Shtuar 19.03.2020 11:31