Të paqartë? Ky është orari i qarkullimit deri më 4 maj

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit të qytetarëve deri më datën 4 maj.

Në anën tjetër, dje ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, në një konferencë për medie ka njoftuar që nga 4 maji, pra të hënën, do të zgjerohet edhe koha e lirimit të lëvizjes së qytetarëve, nga 90 minuta në ditë, në tri orë, në dy orare (para dhe pasdite).


Shtuar 1.05.2020 09:58