Shtatë gabimet që bëni me lëkurën dhe ju krijojnë puçrra (FOTO LAJM)

Ju nuk e dini dhe do ju duket e pabesueshme, por larja e dhëmbëve dhe e fytyrës në të njëjtën kohë mund të rrisë rrezikun për puçrra.

Ju mendoni se po bëni gjithçka që ju të jeni të pastër, por duket se një gjë e tillë nuk është aspak e drejtë për lëkurën tuaj.

“Bright Side” ka bërë disa hulumtime për të zbuluar se cilat gabime të kujdesit për lëkurën mund të sabotojnë përpjekjet tuaja për një lëkurë të shëndetshme dhe të pastër.


Shtuar 24.09.2020 09:55