Nga të ruhen më parë shqiptarët? Makina e policisë prish kangjellat e hipën në trotuar (FOTO LAJM)

Pavarësisht protestave që kanë thyer cdo masë të mundshme të vendosura nga qeveria, qoftë nga policia qoftë nga protestuesit, në Shqipëri vazhdon izolimi me fasha orari.

Vendosja e orareve, ka ngjallur kritika të mëdha nga qytetarët të cilët habiten se si “qeveria është në dijeni të orarit kur del dhe nuk del virusi”.

Pasditen e sotme, një makinë policie ka shkaktuar një aksident të frikshëm duke hyrë në trotuar dhe duke prishur kangjellat.

Mos vallë duhet të dalim me orar për të ruajtur veten nga këto aksidente?


Shtuar 18.05.2020 19:23