Nga Napoleoni te Xhokonda, si do të dukeshin sot figurat historike (FOTO LAJM)

Si do të dukeshin sot fikurat historike të së kaluarës. Becca Saladin dhe Vėjūnė Rimašiūtė kanë realizuar me anë të një projekti rindërtimin e disa prej këtyre figurave të historisë që nga antikiteti deri në historinë moderne botërore.

Projekti quhet” Royalty Now dhe nisi në shkurt të 2019 fillimisht me Anne Boleyn, por projekti shkoi shumë më tej. Shihni rezultatet.


Shtuar 9.02.2020 14:40