Lori Hoxha ndryshon look, pra ky është trendi i ri i flokëve? (FOTO LAJM)

Lori Hoxha e ka treguar prej kohësh se i adhuron flokët e gjatë, të cilët në fakt, dhe nuk e mohojmë dot se i shkojnë shumë!

Bjondia e celur ishte ngjyra e saj e parapëlqyer, por duket se tani, me karantinën e zgjatur, gjërat kanë ndryshuar. Preferencat e Lorit kanë anuar së fundi më tepërmi tek natyralja dhe floku i shkallëzuar.

Frymëzimi duket është Rachel tek “ Friends” ( Jennifer Aniston bëri bujë asokohe me prerjen e saj). Dhe në fakt, ky mbetet një model i këndshëm e praktik!


Shtuar 21.05.2020 11:39