Korsetë torturuese të viteve 800′ drejtojne modën këtë sezon (FOTO LAJM)

Një herë e një kohë, rreth viteve 1800 vajzat aristokrate ishin të detyruara të vushinin nën fustan korse aq të shtrënguara sa shpesh konsideroheshin si veshje torture.

Dhe ja tek jemi sot, në vitin 2020 kur korsetë janë kthyer në një element tejet sensual të veshjes, pasi në krijimet e tyre stilistët sugjerojnë fort që këtë sezon gratë dhe vajzat të krijojnë siluetën e tyre përmes korseve që mbahen lirshëm mbi veshje.

Korse më të bukura të modës Verë 2020 dhe idetë më të lezetshme se si ta vishni, ne tani i kemi përzgjedhur ato për ju nga shfaqjet e modës dhe i tregojmë të gjitha këtu.


Shtuar 10.06.2020 18:42