Pse duhet të anuloni planin për të blerë një iPhone të ri ose Apple Watch tani

Apple njoftoi të mërkurën se do të presë një event vjeshte më 7 shtator, me siguri për të prezantuar iPhone 14. Ajo gjithashtu mund të prezantojë edhe Apple Watches të reja.

Sigurisht, ndoshta nuk ju intereson të merrni më të fundit dhe më të mirën. Ju thjesht dëshironi një iPhone. Kjo është e drejtë. Por ka ende një arsye për të pritur. Apple zakonisht ul çmimet e iPhone-ve të saj njëvjeçar pasi prezanton të rinjtë. Pra, kurseni edhe para duke pritur disa javë.

Apple po planifikon katër modele të reja iPhone 14 këtë vit, sipas Bloomberg. Thuhet se mund të prisni një version të rregullt, një version më të madh të modelit të zakonshëm për herë të parë dhe dy modele Pro të nivelit më të lartë.

E njëjta gjë vlen edhe për Apple Watch. Apple pritet të prezantojë një model të ri Apple Watch SE të nivelit të mesëm. Plus, Bloomberg thotë se Apple po planifikon një Apple Watch Pro të nivelit të lartë që mund të jetë më i fortë. Pra, nëse kjo është gjithashtu ajo qw doni, mund të dëshironi të prisni.


Shtuar 28.08.2022 12:22