Wanda Nara po shoqërohet me një futbollist tjetër të martuar

Wanda Nara e ka marrë vendimin e saj, divorci nga Mauro Icardi është një vendim i pakthyeshëm dhe ajo do të udhëtojë në Paris për ta vënë në praktikë vendimin e saj pasi ka nisur një histori me një futbollist tjetër madje të martuar.

Ditën që u publikua zëri me audion e Naras ku flitet për divorcin, spekulimet në lidhje me krizën e çiftit janë shtuar.

Sipas mediave italiane, prej muajsh ajo udhëton shpesh në Argjentinë ku mendohet se po konsumon lidhjen e re dhe nuk bëhet fjalë vetëm për udhëtime pune pasi ajo ka nisur një histori me një futbollist, madje të martuar.


Shtuar 7.08.2022 19:13