Pioli do të vazhdojë me Milanin pa marrë parasysh se si do të jetë fundi

Milani do të luajë një pjesë të madhe të së ardhmes së tij fundjavën e ardhshme dhe do të dihet nëse më në fund do të jetë në edicionin e ardhshëm të Champions League apo jo.

Klubi ka jetuar një sezon të mbushur me ulje dhe ngritje por Stefano Pioli ka ditur gjithmonë se si të vendosë kursin për ekipin. Nga bordi i drejtorëve ai ka një vlerësim shumë të lartë  dhe vazhdimësia e tij në ekip është praktikisht një fakt.

Sipas asaj që ata tregojnë nga Italia, Pioli do të vazhdojë të drejtojë ekipin nëse është arritur apo jo qëllimi për të hyrë në Ligën e Kampionëve të ardhshëm. Klubi ka besim të plotë te trajneri i cili duket se së paku përmbush kontratën e tij që skadon në qershor 2022.


Shtuar 20.05.2021 17:31

Tags: ,