Nga një “rosë e shëmtuar” në një “mjelmë”, transformimi fizik i Georgina Rodriguez që kur u lidh me Ronaldon (FOTO LAJM)

Pak kohë më parë, Georgina Rodriguez tha për veten e saj se kishte qenë një “rosë e shëmtuar” që tani ishte bërë një mjelmë.

Mundo Deportivo, ka bërë një vëzhgim të profilit të saj në Instagram dhe në të vërtetë ndryshimi rrënjësor fizik që kur  u bë e famshme pas lidhjes me Cristiano Ronaldon.

Kur ajo u takua me Ronaldon, ajo ishte rreth 22 vjeç dhe fëmijëria e vuajtur reflektohej ende në fytyrën dhe trupin e saj.

Tani, gjashtë vjet më vonë, ajo është bërë një grua e plotësuar, pa defekte./albeu.com