Ja se cilat ndeshje janë shtyrë deri më tani në Premier League që duhet të ri-organizohen

Me rritjen e rasteve të koronavirusit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, lojërat në të gjithë vendin po anulohen me një shkallë alarmante.

Ndërsa Premier Liga ka njoftuar se synon t’i përmbahet orarit aktual të ndeshjeve “aty ku është e mundur”, sasia e lojërave që tashmë janë shtyrë për shkak të testeve pozitive me COVID-19 po rezulton të jetë një problem i madh për ligën e parë të Anglisë.

Këtu janë të gjitha ndeshjet e Premier Ligës që janë anuluar deri më tani dhe që kanë nevojë për riorganizim.

Burnley vs Tottenham

Data e planifikuar: 28 Nëntor

Brighton vs Tottenham

Data e planifikuar: 12 dhjetor

Brentford vs Manchester United

Data e planifikuar: 14 dhjetor

Burnley vs Watford

Data e planifikuar: 15 dhjetor

Leicester vs Tottenham

Data e planifikuar: 16 dhjetor

Manchester United vs Brighton

Data e planifikuar: 18 dhjetor

Southampton vs Brentford

Data e planifikuar: 18 dhjetor

West Ham vs Norwich

Data e planifikuar: 18 dhjetor

Watford vs Crystal Palace

Data e planifikuar: 18 dhjetor

Aston Villa vs Burnley

Data e planifikuar: 18 dhjetor

Everton vs Leicester

Data e planifikuar: 19 dhjetor

Liverpool vs Leeds

Data e planifikuar: 26 dhjetor

Wolves vs Watford

Data e planifikuar: 26 dhjetor

Burnley vs Everton

Data e planifikuar: 26 dhjetor

Shtuar 24.12.2021 17:23