Fitoi zgjedhjet më 7 mars, sot Laporta bëhet zyrtarisht president i Barcelonës

Më datën 7 mars, Juan Laporta u zhgjodh president i Barcelonës pasi fotoi garën në zgjedhje.

Inaugurimi i Joan Laporta si president i ri i klubit do të bëhet sot pasdite në Camp Nou.

Fillimisht druhej se Laporta mund të ketë probleme me financa, mirëpo një gjë e tillë u rregullua menjëherë.

Ndeshja e parë zyrtare ku spanjolli do të jetë me skuadrën si president i klubit, është më 21 mars ndaj Real Sociedad.

Laporta ka shumë punë për të bërë për klubin dhe duhet gjithashtu të mendojë në të njëjtën kohë për transferimet e verës./


Shtuar 17.03.2021 10:46