U shpallën në kërkim pas operacionit të SPAK-ut, kapen në Spanjë e Itali 2 persona (EMRAT)

Denis Meta i shpallur në kërkim nga operacioni i fundit i SPAK është kapur në Spanjë .

Ndërsa, Arjan Tuku kapet në Itali.

Arjan Turku ka qenë i arrestuar ne Itali edhe në 2022.

Denis Meta, 21 vjeç, Serxhio Mejdani, 24 vjeç, të dy banues në Durrës, dispononin lëndë narkotike dhe armë dhe radio policie kur jane arrestuar ne vitin 2018


Shtuar 17.05.2024 20:11

Tags: