Tea Trifoni: Nuk ishte dasmë, ishte lojë e Luizit dhe Kiarës (VIDEO)

Luizi dhe Kiara dhuruan shumë emocione me dasmën e tyre, ku më në fund ndodhi edhe puthja që publiku priste. Por jo të gjithë banorët e shijuan dasmën e një ndër to ishte Tea, e cila kishte bërë plan ta prishte gëzimin e çiftit, megjithatë hoqi dorë në momentin e fundit.

Pas dasmës, gjatë një bisede Xhoni e pyeti Tean pse Altin Shira këndoi këngë lamtumire. “Se nuk ishte dasmë. Nuk ishte dasmë! Ishte lojë”, u përgjigj Tea.