“Të tuat i ke vithet?”, konkurrentja e “Love Story” merr gjithë vëmendjen me veprimin (VIDEO)

Konkurrentët e “Love Story” janë përfshirë në debat në “Talk Love Story”. Kristina ka dyshime tek Kristi për zgjedhjen që ai ka bërë dhe kërkon një konfirmim nga ana e tij.

Ajo u çua në këmbë dhe mori vëmendjen me një rrotullim para Kristit teksa Daniela vuri në dyshim nëse Kristina i ka të vetat vithet. Kristina zgjodhi të mos i përgjigjej.

Kristi: Mua esenca e Kristinës më pëlqeu shumë.

Kristina çohet dhe shkon tek Kristi: Unë them të më shohësh edhe njëherë. Të rregullohem.

Kristi: Mund ta bësh edhe njëherë.

Daniela: Më fal të tuat i ke ato vithet.

Kristina: Faleminderit! A jam unë e zgjedhura jote?

Kristi: Po sigurisht, unë po bëj gjithçka që të ta vërtetoj këtë gjë dhe të ta argumentoj.


Shtuar 18.11.2021 08:42