Mikela flet për lidhjen e saj 6 vjeçare: U ndava se më tradhtoi, prindërit më thonin fale

Mikela ka treguar në Big Brother Albania VIP 2 rreth lidhjes së parë që ka kaluar. Ndarjen e saj e tregon të errët, për shkak se u tradhëtua nga personi që kishte në krah.

“Nga lidhja e parë kam pasur periudhë të errët 2 muaj që u ndava. E kisha keq që isha e fejuar. Dhe sado që më tradhëtoi, prindërit e mi thonin fale”, tha Mikela. Në anën tjetër reagoi Olta, që nuk e kupton si kanë reaguar prindërit e Mikelës në këtë mënyrë.

Mikela shtoi se gjithsesi gjatë periudhës së lidhjes 6 vjeçare, ia ka kaluar shumë mirë.


Shtuar 29.12.2022 22:20