Lëpin tualet publik, rrjeti skandalizohet nga videoja e politikanit gjerman

Rrjeti po “çmendet” nga një video e politikanit gjerman, Martin Neumaier ku shihet duke lëpirë tualetet publike. Sipas raportimeve, skena e neveritshme ka ndodhur në një nga tualetet publike të një stacioni hekurudhor.

Martin i cili identifikohet si homoseksual dhe është kandidat i Partisë Demokratike të Lirë për qarkun Ostalb, shihet teksa fut fytyrën në WC. Përveç këtyre pamjeve skandaloze, Martin ka shpërndarë disa video të tjera eksplicite të tij, disa prej të cilave janë fshirë. Në një prej tyre, madje Martin ka filmuar veten duke u masturbuar nën himnin kombëtar gjerman të epokës naziste, si një shenjë “proteste” dhe kujtese për “dënimin” që i është dhënë në kohën e Hitlerit.

Disa përdorues të rrjeteve sociale shprehën neveri për videot e shpërndara nga politikani gjerman i cili aktualisht është kandidat i FDP-së për zgjedhjet e ardhshme lokale në Swabian.


Shtuar 16.05.2024 16:34