Habit Fatjoni: Unë do dal nga Big Brother!

Fatjoni dhe Graciano shpesh përfshihen në debate. Fatjoni thotë se në disa raste debati ka degraduar dhe në fyerje. Ai kërcënon se do dalë nga shtëpia nëse nuk del fjala që ai ka thënë.

“Unë më me atë… Vajti në fyerje kupton? Unë mbaj fjalën time, unë dal nga shtëpia nëse nuk është ajo që kam thënë unë. Se unë jam shumë i sigurt, se mban mënd deklaratën, tha nuk do të të jap llogari ty. Të shtunën do dal nga Big Brother nëse nuk është ajo që them unë. Do e çoj fjalën time deri në fund. Po ai do e çojë deri në fund? Vëlla njerëzit për këtë fytyrë rrojnë. E për këtë të gjithë kanë një fytyrë.”, tha Fatjoni sot


Shtuar 9.02.2024 17:57