Fansat e Bardhit të kanë mbajtur, Vesa ia përplas Sarës në fytyrë

Gjatë një bisede mes Bardhit, Vesës dhe Sarës ata kanë diskutuar rreth eliminimit të natës së mbrëmshme. Vesa i ka thënë Bardhit që Sara nuk doli nga shtëpia mbrëmë, për shkak të tij. Sipas saj, fansat e Bardhit kanë votuar për qëndrimin e Sarës brenda BBV, kur ajo filloi të sillej mirë me Bardhin.

Vesa: Fansat e tu po e mbajnë këtu. Kjo ka dalë herën e parë se kanë dyshuar njerëzit që ta ka kthyer shpinën, e kanë nxjerrë jashtë. Tani që po tregohet e afërt me ty, fansat e tu po e mbajnë.

 


Shtuar 28.02.2024 18:03