Askush se dinte, Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj tregojnë “Sekretin” e martesës së tyre

Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj janë një nga çiftet më të dashur për publikun shqiptar.

Në një lidhje tashmë prej shumë vitesh ata sapo na treguan një “sekret” të vogël në marrëdhënien e tyre.

Çifti kanë postuar disa foto në profilet e tyre të instagramit duke treguar se ata kanë qenë të martuar që në vitin 2019, krahas fotove shkruhet.

“Zonja dhe Zoti Previkaj, të martuar që në vitin 2019”

Shumë fansa dhe kolegë mes tyre nuk kanë nguruar të urojnë “çiftin e sapomartuar” pasi nuk kanë qenë në dijeni të martesës së tyre.

Shtuar 18.05.2022 13:04