A të ka shkruar Fatjoni tani që dole? Rikja bën reagimin epik

Rike Roçi, ishte e ftuar si ish-konkurrente e “BBV” në “Fan Club”. Ajo u përball me pyetjet e opinionistëve, ku u përmend edhe Fatjoni i cili la lojën për të.

E pyetur nëse ish-banori i ka shkruar pas daljes së saj nga shtëpia më e famshme, Rike jep përgjigjen epike se, ai nuk ka mundur pasi nuk e ka ende numrin e saj.

Sakaq, ish-banorja u shpreh se Fatjoni ishte i vetmi “opsion” me të cilin mund të formonte grup, ose aleancë në “BBV”, por fatkeqësisht ai la lojën dhe kjo gjë nuk ndodhi.

Pjesë nga intervista:

Ina:Cili do të ishte grupi jot Rike”?

Rike:Fatkeqësisht, Fatjoni la lojën. Unë do isha grup me Fatjonin”.

Ina:Do ishte Fatjoni në grupin tënd apo do ishe ti në grupin e Fatjonit”?

Rike: “Ne do ishim “Tavola a rotondo” (tavolina rrumbullake)”.

Ina:Epo ti e di që ajo nuk ekziston”.

Rike: “Ekziston, jo s’ka lidhje ne do të ishim grup”.

Ina:A të ka shkruar Fatjoni tani që dole”?

Rike:Jo, sepse nuk e ka numrin tim”.

Ina:I bëjmë thirrje Fatjonit. Do ta jap unë pastaj”.


Shtuar 14.04.2024 15:45