Vajza vëmendje! Kjo është ajo që meshkujt adhurojnë tek ju

Shumë gra kanë bërë përpjekje ekstreme për të tërhequr burrat dhe për të përmbushur standardet moderne të “trupit të përsosur”, duke përfshirë dietat, ushtrimet rraskapitëse, korsetë mbytëse dhe madje edhe operacionet plastike.

Këtu janë disa nga gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, pavarësisht nga pesha dhe lloji i trupit:

Flokët: Sidomos kur janë të sapo larë, kanë erë të pastër dhe kanë cilësi të butë.

Sytë: Nuk ka asgjë më seksi se një vështrim i qëndrueshëm, veçanërisht kur rrezaton shkëlqim, erotizëm dhe inteligjencë.

Lëkura: Kur është e butë.

Barku: Pse tërheq kaq shumë vëmendje? Ndoshta sepse, për shkak të konstruksionit të saj, i jep vetes një puthje sensuale. Prandaj, kushtojini vëmendje higjienës së zonës.

Gjoksi: Eshtë një simbol i madh i feminitetit dhe sensualitetit. Gjithmonë admirohet nga një mashkull.

Burimi: Themanews


Shtuar 17.04.2024 14:05