Sipas astrologjisë këto janë shenjat më kreative të horoskopit

Ditëve të fundit, është raportuar se Rusia ka lëshuar fletë arrest ndërkombëtar për disa zyrtarë të njësive elite të Policisë së Kosovës.

Peshorja

Kjo shenjë horoskopi pëlqen të bëjë art. Kreativiteti i tyre shtrihet edhe në zgjedhjet e tyre të modës. Të sunduar nga Venusi, planeti i dashurisë dhe bukurisë, Peshoret konsiderohen si një nga shenjat e horoskopit të veshur më mirë, duke përdorur një sy artistik ndërsa bashkojnë veshjet e tyre unike.

Ata duan që të tjerët të lavdërojnë krijimtarinë e tyre. Nëse jeni miq me një Peshore, sigurohuni që t’i tregoni se sa mbresëlënëse ju duken përpjekjet e tyre krijuese, përndryshe ata mund të zemërohen.

Ujori

Ujorët janë në botën e tyre të vogël dhe shpesh kjo është një botë e zgjuar. Sipas Alice Alta, astrologe, atyre u pëlqen të dallohen. “Liria e tyre e brendshme nga të gjitha stereotipet dhe rregullat e imponuara i jep Ujorit të menduarit jashtë kornizës dhe aftësinë për të krijuar diçka vërtet të lezetshme,” thotë ajo.

Por për shkak se ata janë të pakënaqur nga ajo që mendojnë njerëzit, idetë e tyre mund të jenë aq avangarde sa të tjerët nuk i kuptojnë plotësisht. “Sistemi i tyre i besimeve, ideve dhe pikëpamjeve të jetës janë aq të gjalla sa mund të tronditë individët më të parë rreth tyre,” paralajmëron Alta.

Peshqit

Peshqit janë shpesh artistë sepse përqafojnë të gjitha aspektet e dizajnit. “Ata e duan bukurinë dhe artin deri në thelb,” thotë Neëman. Kjo shenjë imagjinative është gjithmonë e fokusuar në përgatitjen e diçkaje, qoftë pjekja e një recete të re interesante apo pikturimi i një peizazhi të bukur për shtëpinë e tyre të dekoruar në mënyrë perfekte.

Kjo shenjë e ujit është gjithashtu e “udhëhequr nga idetë e mëdha”, sipas Alta. Shumë herë këto plane të mëdha mund të çojnë në krijimin e zanateve të papritura.


Shtuar 4.03.2024 12:24