Njerëzit s’e kanë pranuar ende trendin e viteve 2000, por ai rikthehet sërish (FOTO LAJM)

Në vitet 2000, Selena Gomez apo Ashley Tisdale nuk i thanë “jo” një prej trendeve më të çuditshme: Fustan i veshur sipër pantallonave. Për rikujtim:


Le ta pranojmë se ndoshta kishim rënë dakord që të mos e rikthenim këtë kombinim. Pse u dashkërka veshur fustani sipër pantallonave dhe anasjelltas?! A nuk duken çuditshëm? Deri-diku po, por kjo nuk vlen për koleksionet e reja të shtëpive të modës.

Pranojeni ose jo, ky kombinim është sërish mes nesh:


Shtuar 1.07.2021 11:42