Emrat trend të bebeve për vitin 2021 në Europë dhe jo vetëm

Kur jeni duke kërkuar për emrin e përsosur për bebin tuaj të ardhshëm, ndonjëherë mund të jetë e vështirë. Për fat të mirë, ka lista me shumë opsione ku mund të frymëzoheni për emrin që do të zgjidhni. Këtë herë, le t’u referohemi emrave trend të vitit.

Në Europë, më specifikisht

Francë: Lucas dhe Chloe
Spanjë: Hugo dhe Ane
Portugali: Santiago dhe Maria
Gjermani: Maximilian dhe Sophie
Itali: Francesco dhe Sofia
Turqi: Yusuf dhe Elif
Rusi: Alexandre dhe Sofya
Ukrainë: Maxim dhe Sofia

Europë, në përgjithësi

Vajza: Alessia, Amelie, Amerie, Anais Axelle, Aya, Chiara, Elettra, Estrella, Gaia, Gisele , Gretel, Ilsa, Ines, Iria, Juna, Laia dhe Maelie.

Djem: Albin, Antoine, Boaz, Bram, Clement, Damian, Dorian, Emanuel, Gael, Julen, Lars, Leander, Levin, Marius, Milan dhe Oriol.

Në rang më ndërkombëtar, sipas BabyCenter

Top20 për vajza: Olivia, Emma, Amelia, Ava, Sophia, Charlotte, Isabella, Mia, Luna, Harper, Gianna, Evelyn, Aria, Ella, Ellie, Mila, Layla, Avery, Camila dhe Lily.

Top20 për djem: Liam, Noah, Oliver, Elijah, Lucas, Levi, Mason, Asher, James, Ethan, Mateo, Leo, Jack, Benjamin, Aiden, Logan, Grayson, Henry dhe Wyatt.

Shtetet e Bashkuara, sipas HealthPartners

Top5 për djem: Henry, Mohamed, Jack, Noah dhe Theodore.

Top5 për vajza:  Nora, Olivia, Emma, Evelyn dhe Eleanor.

Australi, sipas McCrindle

Top10 për vajza: Charlotte, Amelia, Olivia, Isla, Mia, Ava, Grace, Chloe, Willow dhe Matilda.

Top10 për djem: Oliver, Noah, William, Jack, Leo, Henry, Charlie, Thomas, Lucas dhe Elijah.


Shtuar 29.12.2021 11:13