ZGJEDHJET 2021/ Sa vota siguruan PS, PD dhe LSI në secilin qark deri tani në vend ?

Ditën e djeshme Shqipëria zhvilloi zgjedhjet parlamentare, ku partitë e mëdha garuan për të rrëmbyer votat e qytetarëve, në mënyrë që të jenë në pushtet për katër vitet e ardhshme.

Fill pas mbylljes së votimit dhe dërgimit të kutive në godinat e numërimit, votat nëpër qarqe kanë ndryshuar vazhdimisht.

Por sa vota kanë rrëmbyer PS, PD dhe LSI në secilin qark deri në orën 21:21 kur janw numëruar 3725 qendra votimi?

Albeu.com jua sjell më poshtë:

Qarku Tiranë

PS- 113546 vota

PD- 89860 vota

LSI- 13598 vota

Qarku Vlorë

PS- 51745 vota

PD-  28334 vota

LSI- 5376 vota

Qarku Gjirokastër

PS- 21973 vota

PD- 11056 vota

LSI- 5143 vota

Qarku Korçë

PS- 43258 vota

PD- 37913 vota

LSI- 6440 vota

Qarku Durrës

PS- 32913 vota

PD- 25090 vota

LSI- 3992 vota

 Qarku Elbasan

PS- 74839 vota

PD- 50290 vota

LSI- 6430 vota

Qarku Dibër

PS: 26299 vota

PD: 26448 vota

LSI: 3820 vota

Qarku Fier

PS- 76398 vota

PD:55051 vota

LSI:10230 vota

Qarku Berat

PS- 76398 vota

PD- 55051 vota

LSI- 10230 vota

Qarku Shkodër

PS – 37730 vota

PD – 24849 vota

LSI – 7475 vota

Qarku Kukës

PS – 13856 vota

PD – 24071 vota

LSI – 64 vota

Qarku Lezhë

PS –20546 vota

PD –23491 vota

LSI – 4834 vota

 

/albeu.com/


Shtuar 26.04.2021 21:36