ZGJEDHJE 2021/ Numërohen më shumë se 80% e votave në Fier, kryesohet bindshëm nga PS-ja

Teksa janë numëruar 469 kuti nga 580 të tilla, në Qarkun e Fierit, PS merr një fitore bindëse dhe ruan bastionin e saj.

Deri më tani kur janë numëruar, 80.8% të votave PS ka marrë 52.5 % PD ka një rritje të lehtë me 37.8 % të votave, e ndërsa LSI ka marrë 6.9%. Partitë e tjera nuk kanë arritur as në 1% të votave.


Shtuar 26.04.2021 20:47