Yuri Kim njeh Alibeajn si kryetar të PD-së, ambasadorja flet pas takimit: Diskutuam një mori çështjesh

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka publikuar detaje nga takimi i ditës së sotme në Kuvend me Enkelejd Alibeajn, të cilin ajo e njeh si kryetarin e komanduar të Partisë Demokratike.

POSTIMI I PLOTE

Diskutim shumë i mirë sot me Ushtruesin e detyrës së kryetarit të PD dhe drejtuesit të grupit parlamentar të PD, Enkelejd Alibeaj për një gamë të gjerë çështjesh.

SHBA ka pasur një marrëdhënie të fortë, të veçantë me PD që në lindjen e kësaj partie.

Ne e vlerësojmë këtë marrëdhënie dhe rolin e domosdoshëm të PD-së për Shqipërinë, shpresojmë që të dy vetëm të forcohen.

Kemi shumë punë përpara për ta mbajtur Shqipërinë në rrugën e anëtarësimit në BE, demokracisë, ndërtimin e bashkëpunimit në mbrojtjen e dhe zgjerimin e mundësive të biznesit dhe ekonomike për të gjithë. Le të vazhdojmë së bashku përpara, jo mbrapa!”