Vrau kunatin pasi prej 9 vitesh i përdhunonte të bijën, ky është autori dhe viktima e krimit në Greqi

Janë zbuluar fotot e autorit dhe viktimës së ngjarjes tronditëse në Greqi, ku 50-vjeçari Fatmir Tarellari, vrau kunatin e tij, 33-vjeçarin Erjon Pelivani, pasi i kishte përdhunuar të bijën nga martesa e parë.

Ngjarja ndodhi në Volos të Greqisë, ndërkohë që e bija, tashmë 18-vjeç, i kishte rrëfyer të atit se 30-vjeçari e përdhunonte sistematikish, që nga mosha 9 -vjeçare dhe se e mbante në terror psikologjik, pasi e kërcënonte vazhdimisht se do t’i publikonte foto dhe video të momenteve intime.

Autori Fatmir Tarellari


Viktima Erjon Pelivani


Shtuar 10.01.2024 10:06