Tre orë në shesh, mbyllet protesta e opozitës së bashkuar

Pas fjalës së ish-kryeminsitrit Sali Berisha, protesta e opozitës së bashkuar është mbyllur me disa incidente të vogla në shkallëte kryeministrisë.

Pas 3 orësh në shesh, në fundin e mitingut qytetetarët shkuan të ndezin qirinj në shkallët e kryeministrisë dhe po ashtu goditën godinën me bojë të kuqe, si simbolikë ndaj vrasjes së të rinjve në duart e policisë.

Forcat e policisë kanë ndërhyrë në një moment dhe kanë shoqëruar një protestues./albeu.com