Sot votojnë personat e sëmurë dhe të pafuqishmit komunën e Dibrës

Para votimit për kryetar komune në Dibër të Maqedonisë së Veriut, sot të drejtën e votës mund ta ushtrojnë 70 persona, të paraqitur si persona të sëmurë ose të pafuqishëm.

Në këtë Komunë gjithsej janë të regjistruar 19.211 votues, ndërkaq nesër do të votohet në 27 vendvotime.

“Për momentin kryejmë shpërndarjen e materialit zgjedhor për të gjitha vendvotimet, ndërsa materiali duhet ta marrë edhe këshilli zgjedhor i cili do ta zbatojë votimin në kushte shtëpiake të personave të sëmurë dhe të pamundur. Votimi i këtyre personave planifikojmë të fillojë në mesditë”, deklaroi Rilind Hasa, kryetar i Komisionit Komunal Zgjedhor.


Shtuar 13.11.2021 12:35