Sonte është Nata e Kadrit, Rama ka një urim special për myslimanët shqiptarë

Kryeministri Edi Rama ka uruar myslimanët të cilët agjërojnë muajin e Ramazanit dhe këtë natë të shenjtë e cila njihet si Nata e Kadrit.

“U uroj sot Natën e Madhe të Kadrit – nata e zbritjes së Kuranit të Shenjtë – të gjithë besimtarëve muslimanë”- shkruan Rama në Facebook.

 

U uroj sot Natën e Madhe të Kadrit – nata e zbritjes së Kuranit të Shenjtë – të gjithë besimtarëve muslimanë💫

Posted by Edi Rama on Saturday, May 8, 2021


Shtuar 8.05.2021 19:48