Shqipëria lejla! Qarku ku PD fiton bindshëm ndaj PS

Janë numëruar deri me tani 58.8% e votave në qarkun Kukës ku  PD merr dyfishin e votave krahasuar me PS.PD merr 2-fishin e votave në Kukës dhe kjo nuk është aspak surprizë. Ajo ka arritur që të marrë 62.68 % të votave krahasuar me 35.61 % të PS. Sa i përket LSI, nuk ka marrë dot as 1 % të votave.

Shtuar 26.04.2021 09:24