Shqipëria barazoi, Meta: Mund ta mbyllim me fitore

Kryetari i PL-së, Ilir Meta, u shpreh se Shqipëria e nisi me një humbje, sot doli barazim dhe ku i dihet mund ta mbyllë me një fitore.

Në mbledhjen e Komisionit të Organizimit të PL-së, Meta tha se kemi një grup shumë të fortë, me Italinë dhe Kroacinë që i kemi miq.

“E di që jeni pak të mërzitur se kur e nis me fitore dhe përfundon barazim, por duhet ta shohim pozitivisht. Është një grup shumë i fortë, ekipe me eksperiencë, shpresojmë për fitore në të ardhmen”, tha Meta.


Shtuar 19.06.2024 19:32