Shkeli ligjin disa herë gjatë ditës, a duhej penalizuar Rama?

Kryeministri Edi Rama ka shkelur disa herë heshtjen zgjedhore duke dalë në publik dhe publikuar foto që njerëzit të votojnë numrin 12.

Nënkomisionerja Lealba Pelniku në një intervistë  në faxnews u pyet nëse kryeministri Edi Rama duhej të penalizohej për shkeljen e kodit zgjedhor u përgjigj se kjo cështje duhet të shihet nga komisioneri.

“Kjo ngelet për tu proceduar nga komisioneri dhe organet e tjera. Lidhur me procesin e votimit është i lavdërueshëm.”, u përgjigj Lealba Pelniku.

 

 


Shtuar 25.04.2021 18:22