Shkarkimi i Ilir Metës, sot mblidhet Komisioni Hetimor

Sot do të zhvillohet mbledhja e rradhës e Komisionit Hetimor për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

Mbledhja do të nisë në orën 13:00. Në rendin e ditës është miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 14 maj 2021, marrja e detyrës së ekspertit ligjor Artan Spahiu dhe komunikimi i përgjigjeve të institucioneve të tjera dhe prezantim me informacionin e ardhur nga Autoriteti i Mediave Audiovizive.


Shtuar 17.05.2021 09:40