Shitën rreth 60 bileta të falsifikuara me çmim deri në 400 euro për ndeshjen Shqipëri – Çeki, lihen të lirë dy të arrestuarit

Gjykata ka lënë të lirë dy personat e arrestuar një ditë pas ndeshjesh Shqipëri – Ceki, të cilët u vunë në pranga pasi shitën rreth 60 bileta të flasifikuara me çmim deri në 400 euro një.

Në “arrest në shtëpi” do vijojë të hetohet Sokol Arapi dhe “detyrim paraqitje”, Albano Osmanin, për këtë të fundit, Gjykata gjithashtu vlerësoi se arrestimi ishte i paligjshëm pasi ishte dorëzuar vetë.

Shitja e biletve flase shkaktoi nje kaos në statium, pasi kur tifozët u paraqitën për të parë ndeshjen, nuk janë lejuar të hynë brenda.


Shtuar 15.10.2023 13:28