Shifra të çmendura! Kush janë 10 njerëzit më të paguar në botë nga Instagrami

”HopperHQ” ka zbuluar se cilët personazhe të njohur kryesojnë listën e personave më të paguar për 1 postim në Instagram. Në këtë renditje gjithashtu përfshihet aktiviteti mesatar i llogarisë, sa shpesh poston dhe një sërë variablash të tjerë, ndjekësit dhe mënyrën për një artikull apo imazh të sponsoruar.

Cristiano Ronaldo kryeson listën e personaliteteve  paguhet 1,6 milionë dollarë për një postim.

Lista e plotë:

1. Cristiano Ronaldo – $1.6 milion për postim
2.  Dëayne Johnson – $1.52 milion
3.  Ariana Grande – $1.51 milion
4.  Kylie Jenner – $1.49 milion
5. Selena Gomez – $1.46 milion
6.  Kim Kardashian – $1.41 milion
7. Lionel Messi – $1.16 milion
8. Beyoncé Knoëles – $1.14 milion
9. Justin Bieber – $1.1 milion
10. Kendall Jenner – $1.05 milion