Prej dy ditësh aktiv, zjarri në Përmet djeg hektarë me kullota e pyje

Zjarri në Përmet vazhdon të jetë prej dy ditësh aktiv, ku në vend janë djegur rreth 5 hektarë tokë. Nga zjarri janë djegur 3hektarë kullota dhe 2 hektarë pyje.

Ndërkohë që në vendngjarje për shkak të terrenit të vështirë zjarrfikëset nuk kanë mundur të shkojë, duke bërë që vetë banorët me mjete rrethanore të mundohet të shuajnë flakët.


Shtuar 31.07.2021 18:13