“Piranja” në mes të tifozëve, u shet byrekun 10 euro, ndiqni reagimet e tyre epike

Jo vetëm sherr, por edhe byrek shqiptar! Tifozët italianë dhe ato holandezë të ardhur në Tiranë për të ndjekur finalen e Conference League nuk shpëtuan pa ngrënë edhe byrekun e Piranjave.

Gazetari Altin Tufa shkoi në mes të tifozëve, të cilët i ka provokuar me pyetje të ndryshme, gjithmonë të shoqëruara me ironi dhe humor. Për të parë reagimet e tyre duhet të ndiqni videon e mëposhtme.

Shtuar 31.05.2022 21:39