Përrallore por të braktisura, një “xhiro” në vendet tmerrësisht të bukura nëpër botë (FOTO LAJM)

Ndonëse apokaliptike dhe herë-herë edhe të frikshme, ka diçka të bukur për vendet e braktisura.

Për këto vende, duket se ora ka ndalur dhe gjithçka është në “pause”. Vendet e braktisura janë një rikujtesë e asaj që ndodh kur nuk ka mirëmbajtje të vazhdueshme njerëzore e megjithatë, disa vende arrijnë ta ruajnë magjinë e tyre. Bëhuni gati të përhumbni në disa peisazhe misterioze, që duken si të dala nga një përrallë. Sot, ato nuk preken nga pothuajse askush, por secila prej tyre mbart një histori…

 


Shtuar 12.10.2021 11:06