Pas vendimit të KAS, PD dërgon në KQZ deklaratën solemne të firmosur nga Alibeaj

Pas vendimit të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve (KAS), Enkelejd Alibeaj në cilësinë e kryetarit të komanduar të PD-së, ka hedhur firmën në deklaratën solemne, në zgjedhjet e 14 majit.

Kujtojmë se deri ishte bërë një pengesë aq sa mund të rrezikonte regjistrimin e saj në zgjedhje.

Dokumentacioni i plotësuar është dorëzuar në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve.

 


Shtuar 17.03.2023 11:52