Operacion kundër korrupsionit dhe shpërdorimit të detyrës në Tiranë, ekzekutohen 4 urdhër arreste, mes tyre dhe zyrtarë

Njësia e Krimit Ekonomik dhe Prokuroria e Tiranës janë duke kryer një operacion për akuzat e korrupsionit e shoërdorimit të detyrës.

Deri tani janë ekzekutuar 4 masa arresti, ndërsa mësohet se operacioni vijon.

Mes të arrestuarve janë dhe zyrtarë.

Vijon…