Nuk e lënë dot pas të shkuarën! Shenjat më nostalgjike të horoskopit

Nostalgjia është diçka në të cilën shumë prej nesh kanë gjetur ngushëllim gjatë një viti e gjysëm pasi bota u mbyll dhe shumë plane u anulluan. Megjithëse ka disa njerëz që preferojnë të jetojnë në kujtimet e tyre dhe të përjetojnë vazhdimisht momente nostalgjie.

Sipas astrologjisë këto janë shenjat e Zodikaut që e kanë të vështirë të heqin dorë nga e kaluara:

Gaforrja

Këta individë mendojnë vazhdimisht për të kaluarën, veçanërisht për kujtimet e tyre të fëmijërisë. Ata udhëhiqen nga hëna, e cila shpesh i shtyn ata të reflektojnë mbi kujtimet që përfshijnë familjen. Gaforret kujtojnë gjithçka (duan apo jo) dhe është një shenjë që kërkon vazhdimisht siguri emocionale, dhe i mbajnë kujtimet në zemrën e tyre. Kur u duhet pak kohë për të kapërcyer dhimbjet e zemrës, ata gjejnë paqe kur kthehen pas në kohët e tyre të lumtura që kanë kaluar me të dashurit e tyre.

Akrepi

Si shenjë uji, Akrepat shpesh e gjejnë veten të mbërthyer emocionalisht në të kaluarën. Megjithatë, ata nuk e ndajnë këtë me të tjerët. Ata pëlqejnë ta mbajnë nostalëgjnë e tyre brenda vetes, dhe ju nuk keni as për ta vënë re. Megjithatë, mos u mashtroni nga kjo, këta individë nuk harrojnë asgjë dhe vazhdimisht riprodhojnë kujtimet e vjetra. Ata e ndiejnë gjithçka shumë thellë, dhe shpesh kanë një marrëdhënie dashuri-urrejtje me nostalgjinë. Individët e Akrepit gjithashtu priren të romantizojnë përvojat e tyre të dhimbshme, kështu që ata shpesh e gjejnë veten duke u ndalur në kujtimet e këqija në vend të atyre të mira.

Peshqit

Individët e peshqve janë ëndërrimtarët e zodiakut, kështu që ka kaq shumë kuptim që ata janë njerëz nostalgjikë. Si shenjë e ujit, ata gjejnë rehati në imagjinatën e tyre ose kujtimet nga e kaluara si një mënyrë për t’i shpëtuar realiteteve të ashpra të së tashmes.


Shtuar 27.10.2021 16:26