Nuk duhej t’u afrohej fëmijëve të tij, shqiptari u përvishet policëve në Itali

Një 36-vjeçar me origjinë shqiptare u arrestua nga karabinierët e Compagnia di Cassino për rezistencë, dhunë dhe kërcënim ndaj një Zyrtari Publik pasi u ndalua pranë shkollës së fëmijëve të tij, të cilëve ai nuk mund t’i afrohej brenda 500 metrave.

Karabinierët kishin ndërhyrë pas një raporti nga stafi i kompleksit shkollor të shkollës të ndjekur nga fëmijët pasi, kundër burrit, Autoriteti Gjyqësor kishte lëshuar një ndalim të afrimit në një distancë prej më pak se 500 metra, një dispozitë e shtrirë edhe në vendet e frekuentuara nga ish-gruaja e tij.

Sipas mediave italiane, kur agjentët mbërritën në vendin e ngjarjes, ata e ftuan burrin të largohej dhe t’i ndiqte ata në rajon për hetime e mëvonshme të çështjes.

Në këtë pikë, 36-vjeçari reagoi duke sulmuar fizikisht dhe verbalisht oficerët e policisë të cilët më pas e arrestuan atë për rezistencë, dhunë dhe kërcënim ndaj një zyrtari publik dhe raportuan për një përkeqësim të ndalimit të qasje.

Karabinierët raportuan lëndime të lehta dhe mavijosje që konsiderohen të shërueshme në 5 ditë.

Gjykuar me ritin shumë të drejtpërdrejtë, arrestimi i tij u vërtetua dhe u urdhërua detyrimi i paraqitjes në Policinë Gjyqësore dhe ndalimi i qëndrimit në Komunën e Cassino.

Shtuar 18.05.2021 09:15