Njëra është më e varfër sesa tjetra, cila grua ka grabitur bankën për të paguar borxhet? (FOTO LAJM)

Kush është më e varfër?

Të dyja këto gra janë beqare por njëra prej tyre jetoi në varfëri për shumë vite dhe vendosi të grabiste një bankë për të paguar borxhin e saj. A mund ta merrni me mend se cila është?

Përgjigje:

Vajza me fustan të kuq sepse ajo ka harxhuar shumë para për rroba të bukura dhe më shumë ushqime sesa i nevojitej një personi.


Shtuar 10.05.2021 22:06