Në 20-vjetorin e Aleksias, Niko Peleshi prezanton për herë të parë të gjithë familjen e tij (FOTO LAJM)

Niko Peleshi ka prezantuar për herë të parë të gjithë familjen e tij.

Teksa ka postuar një foto të vazjës së tij që  feston 20 vjetorin, te pranishëm kanë qenë edhe bashkëshortja edhe dy djemtë  e tij.

Kjo është herë e parë që Ministri i Mbrojtjes ndanë në rrjetet sociale një foto të tillë.

Shihet që rreth tortës me qirinjtë janë Peleshi, bashkëshortja, dy djemtë dhe padyshim vajza e ditëlindjes, Aleksia.

Kujtojmë që vjaza e Peleshit  ka qenë gjithmonë në qendër të mediave, për shkak të lidhjes së shumëpërfolur me aktorin, Romeo Veshaj, një lajm ky i pakonfirmuar mes palëve.