Na vjen keq, por këto 2 shenja të horoskopit do të kenë një javë të vështirë

Na vjen keq për atë që do të lexoni, por java në vijim nuk paraqitet aspak e mirë për DY shenjat e mëposhtme.

GAFORRJA

Nxitimi dhe durimi përplasen këtë javë. Kohët e fundit keni përjetuar disa momente të mira dhe dëshironi më shumë. Dhe jo vetëm kaq, por edhe bëni plane. Ajo që po ndodh, megjithatë, këtë javë është një palëvizshmëri. Aty ku ndryshimi dhe lajmi i mirë ndjekin njëri-tjetrin, papritmas ka një amulli. Do ta keni të vështirë sepse thjesht keni pasur gjithçka në rregull dhe papritmas keni pengesa. Ju mund ta pranoni këtë lëvizje të ngadaltë si një dështim, por përpiquni të kuptoni se kjo është një pjesë e jetës.

BRICJAPI

Ju jetoni në një situatë të ngjashme me Gaforren. Prisni gjëra të mëdha nga partneri juaj, puna, familja dhe kur nuk i merrn dhe shpërtheni tek të tjerët sepse nuk i përmbushnin pritjet tuaja. Mendoni se të gjithë do t’ju tolerojnë, por nuk janë të detyruar ta bëjnë këtë. Këtë javë do të kuptoni se si është të jesh snob dhe të gjykosh në çdo drejtim. Përdorni mësimet që do të merrni për përfitimin tuaj.


Shtuar 20.09.2021 10:27